Over ons

Danny’s Fashion is een modebedrijf dat wordt gerund door Danny en Sonja. Wij worden geassisteerd door onze dochter Romy, en onze werkneemster Christine.

In 1996 begon Danny’s Fashion haar werkzaamheden in de modebranche. We begonnen met de verkoop van alleen spijkerbroeken voor heren, dames en kinderen. Toen Sonja vijf jaar geleden haar werk bij de bank kwijt raakte besloten wij ons bedrijf geheel te veranderen naar een damesmodezaak voor zowel de slanke, als de wat stevigere dame.

Wij verkopen kleding in de maten 34 t/m 54 !!!

Na een aantal succesvolle jaren wilden wij onze markt uitbreiden, onze webshop werd geboren!

In 2017 openden wij onze winkel in Volendam, wij zijn in winkelcentrum "De Stient" met open armen ontvangen door zowel collega's als ook klanten.

Ons succes is mede te danken aan de persoonlijke benadering van onze klanten. Deze service zullen wij natuurlijk ook via de (web)winkel blijven verlenen.

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste modetrends omdat wij minimaal 3x per week op pad gaan voor nieuwe items.

Wij hebben sinds 2018 volop aanbod van het merk Vera Jo. In 2020 zijn wij ook begonnen met de verkoop van de merken Angelle Milan,Vera Moda Curve en Only Carmakoma!

Ook via Facebook kunt u op de hoogte blijven van alle " nieuwtjes" binnen onze collectie (www.Facebook.com/DannysFashionNL)

Wij wensen u veel plezier met het winkelen in onze webshop!

Liefs Danny en Sonja