Over ons

Danny’s Fashion is een modebedrijf dat wordt gerund door Danny en Sonja. Wij worden geassisteerd door onze dochter Romy, en onze werkneemsters Christine en Anja.

In 1996 begon Danny’s Fashion haar werkzaamheden in de modebranche. We begonnen met de verkoop van alleen spijkerbroeken voor heren, dames en kinderen. Toen Sonja een aantal jaar geleden haar werk bij de bank kwijt raakte besloten wij ons bedrijf geheel te veranderen naar een damesmodezaak voor zowel de slanke, als de wat stevigere dame.

Wij verkopen kleding in de maten 34 t/m 58 !!!

Na een aantal succesvolle jaren wilden wij onze markt uitbreiden, onze webshop werd geboren!

In 2017 openden wij onze winkel in Volendam, wij zijn in winkelcentrum "De Stient" met open armen ontvangen door zowel collega's als ook klanten.

Ons succes is mede te danken aan de persoonlijke benadering van onze klanten. Deze service zullen wij natuurlijk ook via de (web)winkel blijven verlenen.

We proberen de bestellingen op de webshop zo snel mogelijk te versturen. Als een item even niet op voorraad is zullen we ernaar streven in ieder geval binnen 4 werkdagen te leveren.

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste modetrends omdat wij minimaal 3x per week op pad gaan voor nieuwe items.

Wij hebben sinds 2019 volop aanbod van het merk MAGNA. Verder verkopen wij o.a.  de merken Angelle Milan,Vera Moda Curve, Only Carmakoma en Vera Jo.

Ook via Facebook kunt u op de hoogte blijven van alle " nieuwtjes" binnen onze collectie (www.Facebook.com/DannysFashionNL)

Wij wensen u veel plezier met het winkelen in onze webshop!

Liefs Danny en Sonja