Retouraanvraag

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u slechts een gedeelte van uw bestelling retourneert, krijgt u de verzendkosten niet gecrediteerd. De kosten voor de retour-zending van u thuis naar Danny’s Fashion zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en voorzien van alle etiketten aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dannysfashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 48 uur na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde door ons ontvangen is.

Uw gegevens
Product informatie
Captcha
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden